Якісні ефірні масла

Якісні ефірні маслаЕфірні масла вважаються дуже цінним товаром не дарма. Грамотне їх використання може позитивно вплинути на фізичне і психо-емоційне здоров'я людини. Масла цінуються не тільки за свою корисність. Цінні вони також за рахунок складності процесів виробництва. Щоб отримати один мілілітр масла троянди, наприклад, знадобиться кілька кілограмів пелюсток. Та й технології отримання масел теж досить дорогі. Звичайно, відноситься це тільки до справжніх якісних ефірних масел. На жаль, на сучасному ринку такої продукції в переважній більшості випадків представлені масла низької якості або ж зовсім підробки, які коштують зовсім і недорого.

Якісні ефірні масла складно як добути, так і купити. В українських магазинах на прилавках найчастіше можна побачити не масла, а дешеві їх замінники. Тому перед тим, хто поставив собі за мету придбати саме якісне справжнє масло, постає досить непросте завдання. Проте, існує кілька факторів, взявши до уваги які є шанс все ж добитися успіху. Якісні ефірні масла продаються виключно в пляшечках з темного скла з дозатором. Саме така тара відповідає міжнародним стандартам, дозволяє зберегти всі властивості чутливого до світла масла. Про те, що у флаконі міститься саме 100% натуральне масло, повинно бути написано на етикетці. До того ж, купуючи масло за низькою ціною, навіть сподіватися не варто на його натуральність. Якісні ефірні масла коштувати дешево просто не можуть.

Є ще один фактор, який вже точно допоможе покупцеві визначити і купити якісні ефірні масла. Звертайтеся в перевірені спеціалізовані магазини, до перевірених постачальників, вибирайте масла відомих і надійних виробників. Це кращий спосіб придбати дійсно якісний продукт.

В Україні якісні ефірні масла пропонує ООО «Флоресанс-Парфум».