Парфумерні композиції віддушок

Для створення парфуму потрібні якісні парфюмерні віддушки і рідина, в якій вони будуть розчинені. Рідиною-основою для духів можуть служити спирт або масло. Тут вибір не великий. Значно більший і різноманітніший асортимент віддушок. Завдяки цьому парфумери, комбінуючи віддушки в парфумерні композиції, можуть створювати духи з різними ароматами.

Парфумерні композиції віддушокСтворення парфуму схоже на процес написання музики. Звичайно, нот в нотному стані всього сім, а віддушок набагато більше. Але одна нота сама по собі твором мистецтва не являється. А ось композиція, складена з цих семи нот, може стати справжнім об'єктом захоплення. Подібний умовивід можна зробити і щодо парфумерного мистецтва. Талановитий і вмілий парфумер здатен створювати чудові парфумерні композиції віддушок, які стануть основою для хороших духів.

Парфумерні композиції віддушок формуються не просто так навмання. Процес створення чудесного і неповторного аромату досить складний. Існує кілька важливих правил, яких необхідно дотримуватися, щоб досягти бажаного результату. Наприклад, в парфумерну композицію віддушок повинні входити відразу кілька швидко, середньо і повільно летючих ароматичних масел. Тоді аромат вийде багатогранним і унікальним, буде розкриватися поступово і порадує стійкістю.

Створювати власні парфумерні композиції віддушок мають можливість лише великі виробничі підприємства. Середнім і дрібним підприємствам, що спеціалізуються на виготовленні духів, зручніше і простіше купувати вже готові композиції.

«Флоресанс-Парфум» — компанія, що поставляє якісні парфумерні композиції віддушок з Франції в Україну. Будемо раді взаємовигідно співпрацювати з кожним клієнтом.