Парфумерна віддушка

Вибираючи для себе шампунь, мило або засіб для прання одягу, ми величезне значення надаємо саме запаху. Багато хто погодиться з тим, що запах — один з найважливіших критеріїв вибору косметичних засобів, побутової хімії і багатьох інших товарів. Для кожної людини сприйняття ароматів своє. Хтось любить свіжі запахи, а хтось віддає перевагу «смачним». Роблячи свій вибір, ми підсвідомо намагаємося зрозуміти, чи буде приємний нам його запах під час користування. Ароматизація мила, шампуню, засобів для миття посуду та іншої подібної продукції стала можливою завдяки використанню парфумерних віддушок. Віддушки додають практично всюди. Складніше буде згадати і назвати продукт, в якому немає ароматизуючого компонента.

Парфумерна віддушкаПарфумерна віддушка, звичайно ж, присутня в кожному парфумі. Саме в парфумерній індустрії виробники мають можливість як слід розгулятися. Якщо мило, наприклад, пахне найчастіше банально трояндою, яблуком або фіалками, то духи можуть пахнути вельми і вельми незвично. Для кожного парфуму використовується не просто одна якась парфумерна віддушка, а складна парфумерна композиція. Комбінація окремих ароматів ретельно продумується і доводиться до досконалості. Саме так виходять найкращі духи. Звичайно, якість парфуму залежить не тільки від того, наскільки приємний його запах. Парфумерна віддушка — теж продукт, який може бути більш або менш якісним. Тільки хороші віддушки можуть дати стійкий аромат, який протримається на тілі та одязі людини не кілька хвилин, а цілий день або навіть довше.

В асортименті нашої компанії представлена високоякісна парфумерна віддушка «Floressence» (Франція).

Ми поставляємо в Україну якісний матеріал для ароматизації парфумів, косметики, побутової хімії і багато чого іншого. Якщо потрібна хороша парфумерна віддушка, дзвонити потрібно нам.