Ефірне масло Німеччина

Ефірне масло НімеччинаЕфірне масло (Німеччина) - це чисті органічні речовини, які містяться в рослинах і квітах. Завдяки їх аромату ми відчуваємо запах тої чи іншої квітки, рослини і плода. Ефірні масла видобуваються з тропічних рослин, рідше - субтропічних. У магазині або в аптеці ми можемо побачити ефірне масло лаванди, базиліка, фенхелю або кмину. Всі ці запашні речовини містяться не тільки в квітах, але також і в корі, листках, шкірці плоду, в бруньках рослин і навіть в коренях.

Сучасні німецькі виробники ароматичних есенцій доставляють в Україну натуральне ефірне масло (Німеччина) через компанію-дилера «Флоресанс-Парфум».

Якщо Ви бажаєте придбати сертифіковане масло, яке містить в собі тільки органічні компоненти і не обтяжені ароматами і барвниками, передайте Вашу заявку нам. Ви можете придбати сертифіковане ефірне масло (Німеччина) найвищого ґатунку. Щоб упевнитися в правдивості наших слів, ми можемо надати Вам висновки лабораторії наших німецьких партнерів про натуральність складу.
На даний момент знайти оригінальне ефірне масло (Німеччина) дуже складно, так як в основному, посередникам вигідно розбавити концентрат і продавати його як оригінал, тим самим «виграючи» на кількості. Ефірні масла використовуються не тільки для виготовлення парфумів, але і в лікувально-профілактичних цілях.
Ефірна олія (Німеччина) евкаліпта або прополісу може використовуватися для інгаляцій при грипі чи застуді, масло м'яти має заспокійливий ефект, масло тмину сприяє зміцненню імунітету.

На фірмі «Флоресанс-Парфюм» Ви можете придбати ефірне масло (Німеччина) не тільки французького виробника, а й німецького.