Органічні віддушки

Органічні віддушкиОрганічні віддушки, як правило, використовуються в миловарінні і у виготовленні косметичної продукції, такої, як шампуні, рідке мило, тверде мило, креми та парфумерія. Щоб досягти максимально точного аромату свого продукту, миловари замовляють спеціальні есенції, які в певних кількостях розбавляються, і разом з гліцерином додаються в мило. Мало кому відомо, скільки праці і зусиль варто докласти миловарам, які займаються виготовленням органічної продукції, щоб їх мило або крем мали натуральний, насичений аромат.

Компанія «Флоресанс-Парфум» працює на ринку більше 10 років, за які ми встигли зарекомендувати себе як успішні представники французької парфумерної фірми «Floressence». Ми продаємо органічні віддушки, парфумерні композиції, ефірні масла і різні запашні речовини.

Ви можете з легкістю замовити будь-який з продуктів, який Вас зацікавив. Доставка по Києву здійснюється абсолютно оперативно і без затримок. Ми працюємо з багатьма фірмами-виробниками, які дуже задоволені, що у нас є оригінальні та якісні органічні віддушки. Для тих, хто виготовляє парфумерні та косметичні вироби, важливим фактором залишається закупівля якісної сировини. У нас на складі Ви знайдете все, що Вам необхідно для повноцінної парфумерної діяльності
Кожен з нас віддає перевагу певним аромати парфумів, мила і миючих засобів. Комусь подобаються солодші аромати, а хтось категорично не переносить різких солодких ароматів. Саме для цього ми завозимо велику різноманітність ароматів і масел, щоб органічні віддушки були до смаку кожного клієнта.
Ми часто зустрічаємо в магазинах косметики і парфумерії, або ж у відділі побутової хімії, вивіску про те, що в асортименті є нейтральні аромати, які не містять дратівливих і алергенних речовин. У нас є в наявності такі органічні віддушки, які підійдуть навіть для самих чутливих людей, які страждають алергією.

Замовте на підприємстві «Флоресанс-Парфум» потрібні Вам органічні віддушки для парфумерії або для миловаріння. Ми впевнені, Ви залишитеся дуже задоволені нашими ароматами.