Ефірне масло лаванди купити оптом київ



Ефірне масло лаванди купити оптом київЕфірне масло лаванди (купити оптом київ) йде в складі лікувальних шампунів, мила та іншої продукції. З далеких часів ця рослина вважалася цілющою, освіжаючою, її терпкість і насичений запах благотворно діє на людину, яка страждає на мігрень або безсоння. Лавандова олія використовується як добавка в олію для масажу або інших лікувальних спа-процедур. Її запах розслабляє і дозволяє подумки перенестися в атмосферу пахучого гірського схилу. Якщо Вам необхідне ефірне масло лаванди (купити оптом київ) з метою оздоровлення, проведення масажу або догляду за шкірою і волоссям, то Ви точно не прогадаєте.

Ось тільки де замовити оригінальне і не розбавлене ефірне масло лаванди (купити оптом київ) в столиці? Дане питання може вирішити компанія «Флоресанс-Парфум», яка в Києві займається ароматами і продає різні віддушки.

Лаванда вважається декоративною середземноморською культурою, її широко використовували в лікарнях як анестезуючу речовину. Крім того, лавандова олія здатна загоїти пошкодження, рани, порізи або укуси. Крім того, аромат ефірного масла лаванди (купити оптом київ) вдихають, щоб заспокоїтися або освіжитися, під час нападу нудоти. Терпкуватий аромат із  запахом лаванди нерідко подобаються як жінкам, так і чоловікам. Її стали інтенсивно використовувати в парфюмерній індустрії в якості добавок. Ефірна олія лаванди (купити оптом київ) нерідко можна побачити на вітрині аптек або магазинів з натуральною косметикою.

Але чи можна довіряти такого роду постачальникам? Рішення залежить від Вас, і Ваш вибір не менш важливий для нас. «Флоресанс-Парфюм» готові запропонувати Вам оригінальне ефірне масло лаванди (купити оптом київ), яке можна застосовувати в парфумерних або інших цілях.